OSMANİYE / BAHÇE - Kızlaç Ortaokulu

3288672007 05053834292
Kızlaç Köyü
Vizyon
İstiyoruz ki; • Öğrenciler, öğrenmenin önemini kavrasınlar. • Veliler, çocukları başarısı için okulda her çabanın gösterildiğini bilsin. • Okul yönetiminde katılımcılık esas alınsın. • Personelimizin yaşam standardı yükseltilsin. • Personelimiz iş doyumuna ulaşsın. • Okulun atmosferi güvene ve özdenetime dayalı olsun.
Misyon
Biz; araştıran, düşünen, öğrenmeye istekli, öğrenen, beceri kazanan, becerilerini toplum yararına kullanan, çalışkan, vicdan ölçüsünü doğru yapan, dürüst ve oluşturduğu güzel ahlaklı kişiliği ile yaşayan bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
2013 Cumhuriyet Bayramı Şiir Dalı İlçe 3.lüğü 2013 24 Kasım Öğretmenler Günü Şiir Dalı İlçe Birinciliği
Ulaşım
10 dakika arayla Gaziantep - Osmaniye, Kahramanmaraş-Osmaniye dolmuşlarının yanı sıra 20 dakikada bir Bahçe -Kızlaç arası çalışan köy dolmuşları mevcut